Geen spark. Geen joy. Geen passie.

Voordat de zon überhaupt opkomt, ben jij al uitgeput denkend aan de dag die komen gaat. Weet je wat je voelde toen je opstond? Niets. Geen spark. Geen joy. Geen passie. Alleen maar moeten.

Vanaf het moment dat je opstaat, begint het al en hoor je de stemmen in je hoofd vertellen wat je vandaag allemaal wel moet doen en niet moet doen. Je moet nog boodschappen doen. Je moet vandaag naar de sportschool. Je moet je vriendin nog bellen. Je moet de mails van vorige week nog beantwoorden. Je moet een nieuwe jurk kopen voor het feest van vrijdag. En op werk moet je ook nog van alles regelen, fiksen en oplossen. Je hebt het gevoel dat jij altijd en overal de eerste stap moet zetten. Jij doet het toch wel en iedereen maakt daar volop gebruik van.

Alles moet.

Je bent alleen maar aan het zorgen voor anderen, altijd paraat en bereikbaar en draagt al je hele leven de wereld op je schouders. Je hoofd lijkt geen seconde stil staan, net als jij. Je staat constant aan, maakt lange dagen en je to do lijsten winnen het altijd van het klein beetje tijd die je jezelf had toe beloofd. En als je voelt dat je ergens nee tegen wilt zeggen, zeg je ja omdat je trouw wilt zijn aan de ander. Als je voelt dat je leeg en op bent, ga je door. En al die dingen waar je geen energie van krijgt, moeten nu eenmaal gebeuren.  Toch?

Met een grote glimlach loop je je kantoor en later op de dag de sportschool binnen. Op verjaardagen heb je je uiterste best gedaan er mooi uit te zien en het perfecte cadeau in briljant cadeaupapier mee te brengen. Wanneer mensen vragen hoe het met je gaat, antwoord je standaard GOEEED. Ziet niemand dan dat het onecht is hoor je jezelf denken? Totaal niet zit te wachten op dit feestje? Helemaal niet blij bent met hoe de dingen gaan? Geen sparkle energie meer in je lijf hebt zitten, maar de laatste kruimel wel verspild aan ieder ander?

Het verlangen naar rust.

Je verlangt zo erg naar rust rust en rust, naar even helemaal niets meer moeten.

Een leeg hoofd. De wind door je haren. Met blote voeten door het zand lopen.

Naar een plek waar het niet uitmaakt je eruit ziet, wat je doet of niet doet en het eeuwige denken even stopt. Je verlangt naar spontaniteit en blijheid. Je zou het wel van een bergtop willen schreeuwen, NEE NEE NEE, voor al die keren dat je ja hebt gezegd en nee bedoelde. Je zou wel willen dansen tot de zon opkomt van blijdschap en geluk, omdat je nu eens een keer tijd hebt voor jezelf. En weet je waar je ook zo naar verlangt? Gewoon kunnen vervelen. Op gaan in het moment. Tijdloosheid ervaren.

Oef... Je kunt niet wachten om die vrijheid te voelen en weer in contact te staan met je hart en gevoel. Je kunt het nu al voelen.

Die rust. Ruimte. Genieten.

Hoge verwachtingen en moeten loslaten.

In mijn praktijk kom ik dagelijks vrouwen tegen zoals jij, die vastzitten in een leven waar ze zichzelf helemaal niet in hadden voorgesteld. Maar toch leven ze dit leven, elke dag opnieuw. En precies hierom is het mijn missie om samen met vrouwen de doorbraak te maken en wat moet, hoort en verwacht wordt te vervangen voor dromen, verlangens en authentieke keuzes. Want stel je nu eens voor hoe het voor je zou zijn als jij uit je comfortzone stapt en je voor jezelf gaat staan? Stappen gaat zetten waarvan jouw hart sneller gaat kloppen? Je grenzen aan kunt geven en alleen nog maar keuzes gaat maken die goed voelen voor jou? Hoe vrij, passievol en blij voel jij je dan?! Hoe zou het voor je zijn als jij voor je jezelf en je hart kiest en vanaf nu elke dag gaat bouwen aan dit leven?

Het coachtraject van Streven naar Leven.


Je hoeft je niet langer af te vragen hoe, wat, waar, wanneer. Ik heb hét coaching traject voor jou ontwikkelt, waarmee je vandaag nog de eerste stap kunt zetten richting jouw droom leven.


Waar brengt dit mij?

Dit coaching traject van Streven naar Leven brengt je in 10 online coachingsessies naar de vrouw die je altijd al had willen zijn. De sessie duren elk 60 minuten. Alle coachingsessies kunnen worden opgenomen binnen een termijn van vier maanden.

Tussen de coachingsessies door ondersteun ik je met motiverende spraak berichten. Ik ben jou stok achter de deur, zodat je het gewenste resultaat ook echt gaat behalen.

Ik help je om te voelen, zien en denken dat het anders kan. Mijn kracht is om je inzicht te geven in (je pure en ware) zelf, in je manier van leven en de keuzes die je maakt. Opnieuw gaat ontdekken welke dingen voor jou belangrijk zijn, hoe je prioriteiten kunt stellen en vanuit je hart je leven gaat creëren.

 

 

Resultaat na het traject:

Na dit traject heb je meer rust in je hoofd, zeg je ja tegen alles wat goed voelt en nee tegen alles wat niet goed voelt. Je weet wat jou rust en plezier geeft. Je hebt een leger hoofd en de tijd om met je blote voeten door het zand te lopen.

Die zware bagage zakken heb jij eindelijk van je schouders gedumpt. Je hebt geleerd dat het niet jouw verantwoordelijkheid is de hele wereld op je schouders te dragen. In plaats daarvan neem je de verantwoordelijkheid over het beter voor jezelf zorgen, het liever zijn voor jezelf en het eerst vervullen van je eigen behoeftes. Je doet niets meer ten koste van jezelf.

Na dit traject denk, voel en ben je die vrije vrouw die uit haar comfort zone is gestapt. Heb je volledig vertrouwen in jezelf en je dromen. En heb je een plan vanuit je hart om je dromen te bereiken.

Je staat volledig achter deze nieuwe versie van jezelf, in verbinding met je gevoel (ja je kunt weer voelen!!) en durft je gevoel ook te uiten. Je weet nu inmiddels dat hierin jouw kracht ligt en dat het je helpt om je eigen grenzen te bewaken en prioriteiten te stellen.

Je doet op alle gebieden van je leven wat kloppend is voor jou. Het moeten en de volle agenda’s heb jij vervangen voor willen en spontane momenten in de week. Waar heb ik zin in? Wat heb ik nodig? Zijn vragen die je jezelf nu regelmatig stelt en waar je ook op handelt. Je wilt jezelf nu voor altijd trouw blijven…

Je danst. Je zingt. Je geniet. Je kunt het bijna niet geloven, maar je bent blij met jezelf en kunt eindelijk tegen jezelf zeggen: I LOVE ME. I AM LIVING MY LIFE!

Je voelt je licht, luchtig en kan weer echt van dingen genieten.

Investering:

Investering in het traject van Streven naar Leven is € 749. Er is een mogelijkheid om in 2 termijnen van 2 x € 400 te betalen.