Zou je echt graag je eigen leven positief willen co-creëren? Ben je op zoek naar een manier van leven waarbij je meer in balans komt met je lichaam, hart en intuïtie? Wil je weten hoe je meer rust en energie kunt ervaren? Schrijf je dan in voor een gratis masterclass.

 

Meld je hier gratis aan voor de Masterclass Inner Power 26-02-2021
Start om 20:00 uur
Marketing door

Wil jij flowen tussen verbinding rust en ontspanning en vreugde, kracht en genot? Heb je de moed om al die oude struggels te verwelkomen en los te laten? Ga jij die levensenergie in je voeden en vergroten, zodat je met plezier, vertrouwen energie aan je doelen kunt werken? Ga je jezelf alles gunnen wat je nodig hebt en je tijd op nummer 1 zetten? Wil jij jouw innerlijke wijsheid en power verwelkomen en daarmee aan de slag gaan? Voor jezelf gaan staan? Weten wat jij wilt en wat jouw volgende stappen zijn?!

Het maakt niet uit wat anderen denken. Hoelang ben jij hier op aarde?

Leef met de kennis van jouw lichaam. Luister en voel wat ze nodig heeft. Verwelkom rust, kracht en overvloed in je leven. Het meest krachtigste wat je nodig hebt zit in jou, het is aan jou de taak om jouw innerwerk te doen om dichter bij je inner power te komen. 

In deze master class krijg je:

★ Een meditatie waar jij kennis gaat maken met oneindige mogelijkheden en de kracht van meditatie gaat ervaren

★ Leer je waarom het zo belangrijk is om je lichaam te voelen, begrijpen en te vertrouwen. 

★ Leer jij over de gut feeling, first instinct, je intuitie of inner power en waarom dit zo belangrijk is.

★ Leer je welke rol emoties hebben in het omarmen van onze vrouwelijkheid, inner freedom en inner power.

★ Krijg jij een tool (womb breathing) van mij die je helpt je frequencies te verhogen en hoe jij er dus voor kan zorgen dat jij aan staat/ jouw energie gaat stromen en vanuit die energie jouw doelen voor 2021 kan gaan formuleren en manifesteren.

★ Leer jij waarom innerwork zo belangrijk is om oude struggels los te laten en laat ik je dit voelen tijdens 2 yin yoga oefeningen.

★ Boosten we je zelfvertrouwen met een selfcare practise  en vertel ik over de magische werking van selfcare

★De kracht van samen een intentie zetten en gathering