Chi Motion Lifestyle

Heb je het gevoel dat er iets niet klopt? Zit er meer in jou, maar weet je niet hoe je dit eruit moet halen? Een paar jaar geleden liep ik rond met dit gevoel. Ik voelde dat er iets niet klopte, maar wat dit was of waar het aan lag dat wist ik niet. Van buiten zag het er uit alsof ik alles voor elkaar had. Ik deed een leuke studie, ging naar alle feestjes en had veel vrienden. Toch voelde ik me onzeker, ongelukkig en alleen. Het leek alsof het nooit goed genoeg was.

Wie ben ik en wat is mijn doel?

 

Ik studeerde Sociaal Pedagogisch Hulpverlening in Rotterdam en besloot in het derde jaar van mijn studie de minor International Coorperation and Sustainable Development te volgen in Kaapverdië. Toen ik daar voet aan land zetten, begon het me te dagen. In Nederland ervaarde ik continu een bepaalde mate van stress. Ik had het gevoel altijd maar iets te moeten doen. Toen dat opgejaagde gevoel en de prestatiedruk wegvielen werd ik veel gelukkiger. Omdat ik niet meer mee werd gesleept door maatschappelijke druk, verwachtingen en een overvloed aan prikkels, kon ik gewoon mezelf zijn. Dankzij de rustige levensstijl in Kaapverdië ontdekte ik wat echt belangrijk is in het leven:

‘Het leven zelf.’

In Kaapverdië heb ik ervaren hoe het is om in het moment te leven en ik vond rust in het minimalisme. Daarom besloot ik mijn scriptie in Kaapverdië te schrijven en een stichting op te richten voor kansarme kinderen. Ik besloot in Kaapverdië te gaan wonen.

Door verschillende gebeurtenissen kwam ik in een neerwaartse spiraal terecht. Hoe kon dit gebeuren, ik was toch zo gelukkig? Ik besloot twee weken terug te gaan naar Nederland, maar nog steeds voelde ik me OFF en Down. Ik leerde een grote levensles in deze periode.

Ik realiseerde namelijk dat de kracht in mijzelf zit en ik de enige ben die mijn eigen geluk kan creëren. Met die missie ging ik naar India. Ik volgde een opleiding tot yoga docent. Deze ervaring was in één woord bevrijdend! Voor het eerst in mijn leven maakte ik kennis met mijzelf en mijn lichaam. Ik leerde van mijn lichaam te houden en op haar te vertrouwen. Ik ontdekte dat ik meer kon dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, dat er iets groters bestaat dan ikzelf. Mijn leven veranderde drastisch. Yoga en meditatie hielpen me om mijn lichaam beter te begrijpen. Ik leerde mezelf psychisch helen en begon mijn eigen werkelijkheid positief te veranderen.

 

Ik werd weer baas over mijn eigen leven en kwam thuis in mijn lichaam.

Trots kan ik zeggen dat ik vanuit een gejaagde maatschappij mijn passie en rust heb gevonden in yoga en meditatie. Yoga werd een deel van mij. Hierop volgdend ging ik mij verdiepen in en verbinden met de Femine, empowerment en embodiment. Ik ontdekte hoe waardevol het is om met vrouwen bijeen te komen en die diepere laag van kracht en verbinding te voelen.

 

Door mijn reis en groei ben ik een onafhankelijke vrouw geworden die in liefde is verbonden met zichzelf en anderen. Ik leef mijn leven vanuit mijn essentie en ik voel me vrij. Ik voel me voldaan, krachtig weerbaar en kwetsbaar. Nu ik die veilige vertrouwde basis in mezelf heb, weet ik dat ik daar altijd naar kan terugkeren en dat ik mezelf kan dragen, ook in moeilijke tijden. Ik hoop vrouwen te motiveren en te kunnen helpen om dit ook te doen. Om thuis te komen in jezelf. Je lichaam echt te OWNEN en in je kracht te gaan staan. En dit. dit was het begin van Chi Motion Lifestyle, wat levensenergie betekent. Precies waarmee alles samenkomt, energie. Het is een nieuwe levensstijl van vrouwelijke energie waarbij je jouw body prioriseert, ownt en vertrouwt. Je gaat voelen dat alles gaat kloppen, gaat stromen en jouw vuurtje weer aangaat.

 

Fire des Fires ontstaat wanneer jij 100% jezelf belichaamt.


Door van binnen naar buiten te werken, creëren we een veilige basis in onszelf. Dit vergt moed, kwetsbaarheid en openheid, maar brengt zoveel meer; verbinding, transformatie, stroming en magische kracht!