Power Woman, ik weet niet hoe je hier gekomen bent, maar ik geloof dat we op het juiste moment de juiste mensen en tekens tegenkomen! Misschien sta je op het punt om je lichaam en geest in balans te brengen, heb je de laatste tijd teveel in je hoofd gezeten en zoek je verbinding met je lichaam en hart of verlang je naar meer rust, kracht en zelfvertrouwen. Op deze pagina neem ik je mee in het online yoga platform. Het is niet zomaar een platform, maar een platform waarin ik je hand aan hand door de lessen meeneem, I got your back! We gaan elke les samen een innerlijke reis maken en yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen en een liefdevolle steun in jouw rug gaan je hierbij helpen.

 

De sessies zijn speciaal samengesteld voor meer rust, verbinding en kracht. Ik neem je mee in diepe rekoefeningen of krachtige houdingen, in fijne meditaties en grondings- of energetische ademhalingsoefeningen. Lessen variëren tussen: maan yoga, yoga dans/flow, yin yoga yoga, slaap yoga en stress yoga.Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Verlang je op dit moment naar een enkele sessie? I got your back here too! Super dat je luistert naar wat je nu nodig hebt. Stuur mij een berichtje en je krijgt toegang tot een online les voor €7,00.