Rating: 4.6 sterren
10 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Gullu yildiz
5 maanden geleden

Echt heel fijn, omdat ik me eenzaam voelde in werksituatie. Ik voelde me begrepen door Samantha


Samantha maakte mij eigenaar van mijn eigen situatie/problemen. Het was geen moeten, want mijn autonome motivatie werd geactiveerd in de gesprekken. De ruimte, vragen en samenvattingen tijdens het gesprek hebben me geactiveerd om echt aan de slag te gaan met mijn eigen gevoelens en verleden.

Tamara
9 maanden geleden

Vrouwenlunch: Ik heb er zoveel aan gehad. Nu voelde ik pas hoe ik nog in mijn kracht sta 🙏🏽🙏🏽 Samantha, je hebt het zo mooi en liefdevol begeleid. In je element met zoveel mooie geestelijke gaven 🙌🏽✨ Enorm bedankt

Agnes
11 maanden geleden

Via social media kwam ik mijn oude klasgenootje Samantha tegen. Op dat moment zat ik tegen een burn-out / flinke overspannenheid aan. We raakten aan de praat en Samantha vertelde over haar ervaringen die ze heeft opgedaan om vrouwen te mogen en kunnen coachen. Ze vertelde mij over het 1 op 1 traject. Ik voelde dat ik dit moest doen. Want ik voelde me uit balans, op, leeg. En ik verlangde zo naar licht en kracht. Middels verschillende technieken en tools ben ik me gaan verdiepen in mijn stagnaties, mijn schaduwkant. Samantha heeft me laten inzien waar de stagnaties in mijn leven door komen. Ik heb door haar een manier gevonden om hier beter mee om te gaan. Om voor mezelf te kiezen. Om mezelf te laten zien en mezelf op de voorgrond te zetten. Dit transformatie traject was intens, diepgaand en ietwat confronterend. Maar juist om die spiegel voor te houden, leerde ik mezelf wel eerlijk aan te kijken en de kern te pakken te krijgen. Nu het coaching traject is afgerond, merk ik dat het dagelijks werken blijft aan mezelf. Je bent nooit klaar met leren en tranformeren. Maar het is wel belangrijk dát je het doet. Ik ben blij dat ik dit avontuur in ben gedoken. Ik ben dankbaar dat Samantha me heeft geholpen en er voor me is. Ze is een grote inspiratie voor mij en een mega krachtige vrouw. Ik raad iedereen aan het 1 op 1 traject te doorlopen met Samantha. Iedereen heeft het nodig om te stralen en jezelf op 1 te zetten. Samantha, dank je wel!

celia
een jaar geleden

En toen kwam de dag dat ik wist dat ik klaar was. Klaar met ontevreden zijn, met rennen en vliegen, met iedereen tevreden houden behalve mijzelf.
Ik had vaak een onrustig gevoel. Alleen, ik kon niet plaatsen waar dat vandaan kwam, ik kon het ook niet goed verwoorden. Ik heb boeken en internet afgestruind, zoekende naar wat er precies aan de hand zou kunnen zijn.
Op een gegeven moment kwam ik iemand tegen die hetzelfde gevoel had ervaren als ik, alleen zij was al verder in haar healing-proces. Zo ben ik te weten gekomen dat er zoiets bestond als een transformatie doormaken. Ik ben me daarin gaan verdiepen en het voelde als thuiskomen. Mijn gevoel kreeg erkenning, het zat niet tussen mijn oren. Het is was een gevoel die om aandacht vroeg.
De oerkracht in mij, om te willen weten en om te willen veranderen. Willen weten en zijn wie ik in essentie ben, zonder alle verdriet uit het verleden. Zonder de aangeleerde gewoontes die eigenlijk niet bij mij pasten.

Ik heb Samantha als coach gekozen omdat alles aan haar mij aansprak. Haar eigen verhaal, de fijne benadering, de duidelijke website en aanbod van coaching. Ik vroeg om diepgang en die heb ik gekregen ook...
De coaching was een enorme rollercoaster van emoties. Emoties die jarenlang vast zaten en waar ik altijd voor wegliep. Het was ook een gevecht met mijn ego want die wilde eigenlijk dat ik bleef zoals ik was. Maar ik heb doorgezet. Het was zwaar maar tegelijkertijd zo mooi.
De frequentie waar ik nu op zit, is waar ik thuis hoor. Het gaat overal met mij mee want aan heel veel dingen merk ik dat mijn leven zoveel mooier en lichter geworden is. Ik leef nu vanuit mijn binnenste naar buiten.
Ruimte om te groeien is er altijd. En vandaag de dag weet ik wie ik ben en waar ik voor sta. Dat is al een heel mooi begin.

Ik kan de 1:1 coaching van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar verlichting, diepgang en/of zelfkennis. Samantha is een fijn persoon om mee te werken. Zij luistert naar jouw behoeftes en past de coaching daarop aan. Ook na de coaching blijft er contact, wat heel prettig is. Ik heb goede handreikingen gehad om de nodige stappen te zetten, om te geloven dat ik er mag zijn.
Samantha, words are not enough for you...Bedankt!

Manon
een jaar geleden

Vandaag een super leuke dag gehad met mijn 'reset je hormonen' coaches. Rust, balans en ontspanning als leidraad door deze dag.
Dank je wel Chi motion lifestyle voor deze toffe dag. Groet Manon

Tine
2 jaar geleden

Bodyfulness is een zeer toegankelijk, waardevol en compleet Programma met de ideale afwisseling tussen theorie, praktijk en persoonlijke ervaringen.
Samantha brengt dit alles over in al haar puurheid en vol overgave,
Ze heeft me met haar programma gemotiveerd om "verwaarloosde gewoontes" die hier aan bod kwamen terug op te pikken en mijn inner work verder uit te breiden en te verdiepen.
Ik raad dit aan aan iedereen die meer rust, zelfbesef, ontspanning & compassie wil ervaren en de reis naar haar innerlijke power wil aangaan.

Debra van der Heide
2 jaar geleden

Door de training van Samantha heb ik geleerd om meer te luisteren naar mijn lichaam. Ik ben altijd erg druk en moet veel prikkels verwerken. Ik vond het in het begin erg lastig om rust te pakken. Door de ademhalingsoefeningen en video's moest ik echt stilstaan. Dat was lastig, maar nu weet ik wel waar ik op moet letten. De cursus zit mega vol met informatie en opdrachten. Nu nog volhouden voor mezelf!

Isabel
2 jaar geleden

Tot nu toe had ik (vrouw van 58) alleen maar yogales gevolgd. Dit programma van Samantha biedt me zo veel meer. Ze leert je de basis van yoga, ademhalingsoefeningen, en meditatie. Haar uitgebreide kennis en ervaring deelt ze middels teksten en video's die je allemaal later weer kan naslaan.

Ik heb geleerd om meer ontspanning te integreren in mijn dagelijks leven. De cursus is een echte aanrader voor jong en oud.

Samantha is deskundig, oprecht, passievol en spreekt van uit het hart. Het is elke dag weer een cadeautje om haar video te mogen openen.

Eva
2 jaar geleden

Wat was dit een fijne cursus om de basistools van yoga, mediatie en ademhalingen te leren. Ik had nog erg weinig ervaring hiermee en wist ook niet goed wat ik ervan moest verwachten. Het programma heeft me echt geleerd hoe ik yoga in mijn dagelijkse leven kan implementeren en wat het vooral mentaal voor mij betekent.

Samantha weet waar ze het over heeft, is heel toegankelijk en biedt veel informatie naast de praktische tools. Ik ben super blij dat ik dit heb kunnen doen en hoop dit nog heel veel toe te kunnen passen in de toekomst.

Marjet
2 jaar geleden

Voor iemand die niet zo van de yoga en meditatie is...was dit een hele uitdaging dacht ik.
Ik vond vooral de meditatie en de ademhaling heel erg fijn en ga ik zeker toepassen!
Samantha is puur, oprecht en vertelt het vanuit haar hart.
Door de dagelijks begeleidende mailtjes blijf je actief bezig en gemotiveerd en begrijp je goed waarom je wat doet.
Zeker een aanrader!

Reacties

Bojoura
een jaar geleden

Een tijdje terug heb ik een vrouwenlunch mogen bijwonen. Het was echt een cadeautje aan mezelf. Ik kan het iedereen aanraden. De vrouwenbijeenkomst (lunch en yoga) zorgde eigenlijk voor een krachtplaats waar vrouwen zich kwetsbaar konden opstellen. Door te zien, te voelen, te ervaren werd ik mij er bewust van dat we allemaal ons eigen stukje bagage hebben. We hebben stuk voor stuk een muurtje om ons heen gebouwd - in de hoop krachtig en sterk over te komen (in deze soms wat verharde maatschappij). Deze dag liet mij inzien dat 1 vd krachtigste dingen die je als vrouw(of überhaupt als mens)zijnde kan tonen, is om dat muurtje wat af te brokkelen en onbekende mensen toe te laten om uiteindelijk te mogen ervaren dat we allemaal 1 zijn en eigenlijk allemaal vol liefde zitten. Tijdens deze lunch kon ik de liefde letterlijk voelen stromen. Alles mocht er zijn. We hebben gelachen, gedanst en elkaar geïnspireerd. Ik vind Sam een echte powervrouw en ben haar dankbaar voor het creëren van selfcaremomenten in mijn leven. Liefs, Bojoura

Jody
een jaar geleden

Lieve Samantha is een schat. Ik volg yoga bij haar online op maandelijkse abonnement basis. Elke les is anders en fijn! Je kunt het zelf thuis indelen zoals je wilt, dat is hoe ik Samantha online ontmoet heb. Op de vrouwen lunch 6 juni jl. stond alles echt in het teken van verbinding met vrouwen onder elkaar. Ik genoot van seconde één tot het einde. De yoga buiten, de nieuwe vrouwen die ik heb mogen ontmoeten en het openlijk delen met elkaar en het vrij voelen hierin. Er was een fantastische vegan/vegatarische lunch en deze was werkelijk fantastisch verzorgd. Zo smaakvol zo vers. Ik zou de volgende nog een keer erbij willen zijn. Veel liefs voor Samantha Puk en alle vrouwen die er aanwezig waren. Dankbaar!

Sarah
een jaar geleden

Vorige week zondag de vrouwen cirkel lunch bijgewoond met Samantha en Puk. We hebben elkaar leren kennen via een foto op onze telefoon, een mooie meditatie gedaan, yoga en daarna genoten van een heerlijk zelfgemaakte lunch met super gezonde lekkernijen. Het was echt een verbindende middag waarbij we onze emoties samen hebben gedeeld. Een middag waarbij ik echt de verbinding voelde van het samenzijn. Ik ga het zeker weer bijwonen!!

Evq
een jaar geleden

Een week geleden heb ik een vrouwenlunch bijgewoond georganiseerd door Samantha en Puk. Het stond helemaal in het teken van vrouwelijke verbinding en lekker/gezond eten. Het was tot in de puntjes verzorgd en ik heb een heerlijke dag gehad. Ik heb meerdere vrouwen mogen leren kennen en we hebben elkaar mogen inspireren. Ik raad iedere vrouw aan hier minimaal één keer bij te zijn, want het is absoluut erg waardevol. Ik zou hier 100% nogmaals aan deelnemen!

Anouska en Mare
een jaar geleden

Wij hebben bij Samantha een maanceremonie bijgewoond. Dat was heel bijzonder om mee te maken. Samantha is heel lief, rustig en zorgzaam. We voelden ons meteen op ons gemak. Het was ook heel gezellig, de tijd vloog. We kwamen nog tijd tekort!

Amarens
2 jaar geleden

Ik was altijd een beetje loconiek over yoga. Ik vond het zweverig en ik dacht dat ik mij nooit kon overgeven aan de yogaposes en de rust die je vindt bij yoga. Afgelopen april raakte ik door een burn-out thuis van mijn werk. Ik denk dat het zo heeft moeten zijn dat ik Samantha tegenkwam op Instagram. Haar laagdrempelige manier en openhouding naar haar volgers en haar yogalessen trok me over de streep om het toch eens te proberen. Ik ben heel blij dat ik die keus heb gemaakt. Haar lessen brengen mij tot rust in mijn hoofd en hielpen mij in het proces om dichterbij mijn gevoel te komen in plaats van altijd in mijn hoofd. Als ik yoga doe, kan ik niet nadenken. De yoga poses laten mij bewust bezig zijn met mijn lichaam, waarbij ik geen tijd heb om na te denken over alledaagse kleine en grote dingen. Samantha legt goed uit hoe je in een pose komt en waar de pose voor dient. Daarnaast is alles goed, ook dat wat minder goed gaat, is oke.

Het gaat niet om presteren, maar dat wat goed voelt voor jou. Iets wat ik nodig heb en waar ik in kan groeien tijdens de yogalessen bij Samantha. En dus doe ik met alle plezier mee aan haar lessen.

Jody
2 jaar geleden

De yogalessen van Samantha op een goed moment op mijn pad in mijn leven.

Het helpt mij mijn geest dichter in contact met mijn lichaam te brengen en andersom. Het geeft mij structuur en dat stukje lieftallige zelfverzorging en daar ben ik Samantha met haar lieve en zorgzame karakter en haar lessen heel dankbaar voor. We kennen elkaar alleen van online maar ik voel dat we het samen doen. Je bent erg betrokken en lief en ik had je lessen niet willen missen.:)

Isabel Scheffer
2 jaar geleden

Ik heb weer een mooie yoga les en medtiatie mee mogen doen met Samantha Verouden. Wil je graag een gezonde geest, een sterk lichaam, meer ontspanning en energie? Dan kan ik haar echt aanbevelen. Samantha leert je yoga stap voor stap. Ze legt alles uit gedurende de hele les. Dat doet ze met haar fijne rustige stem. Ze straalt rust uit en doet haar werk met veel enthousiasme, Na de les voel jij je heel rustig en je gaat er heelijk van slapen. Thank you Samantha, tot volgende week!

Michael
2 jaar geleden

Ik had nog nooit in mijn leven yoga gedaan dus was erg benieuwd toen ik met Samantha een lesje mee ging doen online. Het was een interessante ervaring waarbij je een balans zoekt tussen de intensieve strijd om poses aan te houden (of er überhaupt in te komen in mijn geval) en de ontspanning die je op een bepaald moment voelt terwijl je gecontroleerd ademt en naar Samantha's kalme en fijne stem luistert. De instructie wordt duidelijk gegeven en je kan altijd naar Sam kijken aangezien ze zelf via de webcam mee doet, je ziet dan ook direct hoe ervaren zijn is. Ik kwam erachter dat ik flink kan verbetern in mijn flexibiliteit, maar ik kwam er alsnog met meer energie uit dan dat ik er mee in ging, ik kan me voorstellen dat dit steeds meer wordt naarmate je jezelf verbetert. Aanrader dus!

Anne
2 jaar geleden

Of je nou een beginner bent in yoga of er al wat langer bekend mee bent, de lessen van Samantha zijn in beide gevallen een aanrader! De lesuren worden duidelijk gecommuniceerd en je zit nergens aan vast. Elke les heeft een duidelijk thema en dit zorgt voor elke keer weer een diverse les. Na de yoga les voel ik elke keer weer ruimte in mijn lichaam en ben ik verbonden met mezelf. Kortom: Samantha's lessen zijn een aanrader dus zeker een keer proberen!

Reactie plaatsen